Přátelé, 3. ročník festivalu MjuzikfestoffSklenoff je již za námi a myslíme si, že letošní byl opravdu přelomový. Minulé dva ročníky byly zahřívací a teď jsme to opravdu odšpuntovali.
Nabídka kapel byla opravdu pestrá, až jsme se báli, jestli nepřestřelíme… Ale diváci a posluchači tak tleskali kapelám, které vystoupily v tomto odpoledni / večeru, že se pro nás stali inspirací pro další ročníky.
Sebrali jsme letos odvahu a oslovili jsme 3 dětské kapely, aby se staly součástí letošního ročníku a kapely jako Naděje, bubeník Michal Dorazil a kapela JEKoT nezklamaly. Šlapalo jim to a my jsme byli rádi, že mládež se na náš festival opravdu pořádně připravila a byla „fšemi deseti“ přínosem pro tento festival.
Nedalo to ani dalším kapelám, které mají za sebou více než 20 let vystupování na podobných festivalech a naplno odehráli své hudební sety pro přítomné posluchače. Kapelu Minestrone určitě ještě pozveme na nějakou další naši akci, aby vystoupili se svým programem. Bonbónkem bylo pro posluchače vystoupení kapely Getaway – děcka ve věku 16-ti let – no tak to byl nářez. Hity světových kapel v podání tohoto uskupení byl zážitek a potlesk vestoje od přítomných návštěvníků byl pro kapelu to nej a hudebníci si to náležitě užívali. No, a nakonec fryčovická kapela Ravar – to byla prostě správná volba metalové muziky na uzavření festivalu. Shrnutí na závěr – pořadatelé – spolek Hukvaldský potlach – má za sebou další z akcí a myslíme si, že úspěšnou :-).

Fotogalerie: