(dívčí folk z Moravičan) Sesterské duo Markéty a Magdalény Adamcových vzniklo teprve v červnu 2015. Hrají si pro radost, píší své vlastní písně a občas zabrousí i k písním Ed Sheeran, Shawn Mendes a Oh Honey. Od kvěna 2017 adoptovaly do sestavy The Addams sister svou další „sestru“ Kristýnu Rozsívalovou.

Za svou existenci stihly odehrát na 120 koncertů nejen po celé Moravě, ale i na Slovensku, Polsku, Holandsku, Rakousku. Absolvovaly vystoupení v televizích TV Noe, slovenské televizi TV LUX, v rádiu Proglas a úspěšně se držely několik týdnů na předních příčkách Folkparávy Českého rozhlasu. Českém rozhlase.

V roce 2016 vydaly The Adam Sisters své debutové CD: Dvojí krev. Sestava: Magdaléna Adamcová – kytara, housle, baskytara, klavír, zpěv, autorka textů a hudby Markéta Adamcová – klavír, baskytara, zpěv, autorka hudby a textů Kristýna Rozsívalová – basová kytara, akustická kytara, zpěv, autorka hudby a textů Spolupracují jako vokalistky s kapelou A. M. Úlet a společně s rodiči vystupují na adventních a vánočních pódiích jako Addams Family. V roce 2018 vyhrály Dětskou Portu a v roce 2019 získaly ocenění v Řevnicích na tzv. dospělé Portě – autorskou Portu 2019.